Chat with us

UPOZORENJE: Zbog povećane prodaje dnevne narudžbe su ograničene. Danas, trenutno imamo proizvod NA ZALIHI i šaljemo ga u roku od 24 sata. Požuri i naruči ODMAH!

Postani stručnjak za engleski jezik uz moju pomoć!*

55.000 Hrvata je već napustilo dosadne i neučinkovite metode učenja engleskog jezika.

Nije li vrijeme da im se pridružiš?

Zvuči kao šala. Ja sam poznati poliglot? Jedan od najboljih lingvista u Europi? Uostalom, nemam doktorat iz lingvistike niti sam studirao na elitnom sveučilištu. Iskreno govoreći, nikada nisam bio dobar u jezicima i moj profesor engleskog je tvrdio da ću prije postati astronaut nego što ću položiti ispit iz engleskog...

Nisam imao novca za privatne satove jezika. I nisam bio dovoljno strpljiv da učim nekoliko sati dnevno. Dakle, kako je moguće da prosječan student kao što sam ja bio tečno govori 23 jezika?

Sada možda očekuješ nevjerojatnu priču u kojoj objašnjavam kako sam se preko noći pretvorio u jezičnog genija. Ali, razočarat ću te.

Istina je potpuno drugačija. Nikada nisam bio jezični Einstein i sigurno to neću postati. Ali to nije važno. Jer suprotno od onoga što se čuje od profesora, izvornih govornika i jezičnih stručnjaka, svatko može naučiti tečno govoriti 2, 3 ili čak 4 jezika.

Štoviše, da naučiš engleski jezik ne trebaš:

 • jezični talent
 • skupe tečajeve
 • provesti svaki slobodan trenutak učeći – do 30 minuta dnevno je sasvim dovoljno.*

Kako znam sve to?

Vjerojatno ne čitaš sve novine i ne gledaš naše TV programe svaki dan, tako da me ne možeš ni znati. Ja sam Aaron Stone i stručnjak sam za neurolingvistiku. Proveo sam posljednjih 20 godina stvarajući ultrabrzu formulu za učenje jezika.

Tijekom mog istraživanja testirao sam preko 200 tehnika učenja jezika. I na temelju toga sam stvorio potpuno novu metodu koja se smatra jednom od najbržih metoda učenja jezika na svijetu.

Učenje bez specijaliziranih udžbenika, dosadnog ponavljanja i napornog truda

Tradicionalne metode učenja jezika su neučinkovite. Štrebanje gramatičkih pravila. Učenje iznimaka i gramatičke strukture satima - to ti neće pomoći da brzo naučiš jezik. Školski satovi su više vježbe nego stvarno učenje. To je razlog zašto ponekad učiš jezik nekoliko godina i još uvijek nisi u stanju ispravno sastaviti dulje rečenice.

Moja formula je drugačija. Nećeš ju naći u specijaliziranim knjigama. Učenje jezika iz tih knjiga je dosadno i temelji se na bubanju novog sadržaja. Ja učim jezik stvaranjem asocijacija i jezičnih obrazaca. To ti omogućuje da koristiš novi jezik na prirodan i automatski način. Ne trpaš, nego ga samo instaliraš u svoj mozak.

Ova metoda je razvijena za sve one koji cijene svoje vrijeme i ne žele ga gubiti s udžbenicima. Ako želiš naučiti strani jezik, ne gubi svoje vrijeme na to. Ako želiš biti u mogućnosti koristiti jezik s lakoćom na poslu ili kada putuješ u inozemstvo, trebaš se pridružiti redovima mojih učenika. Za korištenje moje metode ne trebaš imati dara za jezike. Ja sasvim sigurno nisam imao.

Učenje jezika sa mnom je potpuno drugačije iskustvo. Zahvaljujući mojoj metodi:

 • 1.počet ćeš lako komunicirati na stranom jeziku za manje od 30 dana*
 • 2.naučit ćeš do 200 novih izraza dnevno*
 • 3.ovladat ćeš engleskim jezikom bez udžbenika, monotonog ponavljanja i pretjeranog napora*
 • 4.uživat ćeš u svakoj lekciji i nikad ti neće biti dosadno
 • 5.naučit ćeš engleski jezik tako lako da ćeš željeti naučiti još jedan jezik na taj način.*

Učinkovitost ove metode se vidi ne samo u mom uspjehu, već prije svega u dostignućima mojih učenika.

Arsen Komarica je jedan od njih. On radi za jedne naše novine, prevodi engleske članke na hrvatski. Evo kako je Arsen sažeo moju metodu u intervjuu za jedan časopis:

„Koristio sam Aaron-ovu metodu kako bih naučio engleski. Najviše me se dojmilo to što on transformira proces učenja u čisto uživanje. Koristeći njegovu metodu naučio sam govoriti i čitati engleski u samo 16 dana. Ovo je stvarno nevjerojatno!!!“*

Ovu metodu je također koristila Carmita Sosa, vlasnica tvrtke specijalizirane za međunarodnu prodaju španjolskih vina.

„Počela sam učiti strani jezik kada sam počela poslovati sa stranim partnerima. U to vrijeme sam pohađala desetke satova i tečajeva, ali nikad nisam naučila toliko puno kao pomoću Aaron-ove metode za učenje jezika.“*

Danko Papac, koji je pronašao novi, dobro plaćen posao zahvaljujući metodi, kaže sljedeće o tome.

„Čovjek od 52 godine da nauči engleski za mjesec dana? Da to zaista nisam učinio, nikada ne bih vjerovao da je moguće. Zahvaljujući tome što sam dobro savladao jezik, pronašao sam posao u Londonu i sada zarađujem tri puta više nego prije.“*

To nije kraj pričama o uspjehu mojih učenika. Nova svjedočanstva dolaze svaki dan. Među njima su priče o ljudima koji nisu znali nijednu stranu riječ i onima koji su prethodno imali osnove. Moja metoda funkcionira za sve – toliko je jednostavna.

Kako 4-tjedna ultrabrza formula učenja jezika funkcionira

Moja metoda pojednostavljuje proces pamćenja. Kada učiš novi vokabular, u isto vrijeme su aktivne obje moždane polutke. Verbalna poruka dopire u lijevu polutku, a pripadajuća slika u desnu.

Osim toga, grupirao sam sav materijal u posebne odjeljke. Tako učiš vokabular na temelju sličnosti. Učiš svaki od njih u prirodnom jezičnom okruženju, tj. u rečenicama. Nema smisla učiti samo vokabular. Moraš ga odmah koristiti u praksi. Ako to ne učiniš, nikada ga nećeš zapamtiti.

A sada najbolja stvar. Kada sam razvijao svoju metodu otkrio sam da ljudski mozak pamti riječi brže kada mu značenje nije poznato. Tako da je najbolje prvo vidjeti riječ, a tek onda saznati što znači. Točno tako učiš kad si dijete. Prvo učiš vokabular, a tek kasnije upoznaješ značenje pojedinih riječi. Tako nastaje gusta mreža asocijacija u mozgu koja sprječava da ih zaboraviš. Primjena ovog mehanizma za izgradnju asocijacija u procesu učenja omogućuje da ubrzaš proces pamćenja 5 puta!!!*

Kada se koriste pojedinačno, svaka od ovih tehnika daje spektakularne rezultate, ali ultrabrzo učenje jezika omogućuju samo kada se kombiniraju kako bi stvorile jednu formulu.

Ova formula djeluje na tri razine:

Eliminira nedostatak volje za učenjem*

Jaka motivacija je ključ savladavanja stranog jezika. Koristeći ovu metodu, prevladat ćeš svoj nedostatak volje za učenjem. Svaki dan će donijeti napredak i imat ćeš više motivacije da prođeš kroz sljedeći set vježbi. Radost učenja će prirodno rasti i tvoja obeshrabrenost će nestati.

Stimulira mozak da bude 5 puta aktivniji*

Nakon nekoliko dana razina aktivnosti tvog mozga će odjednom početi rasti i proces pamćenja će se ubrzati.* Razina probuđenosti uma i sposobnosti pamćenja će se stabilizirati i bit će 5 puta viša nego sada.*

Automatski ubrzava savladavanje stranog jezika*

Od trenutka kada počneš učiti engleski jezik s mojom metodom, proces učenja jezika će biti automatski. Zadaci stimuliraju obje moždane polutke i zato kada učiš ovom novom metodom stvara se do 15 puta više neuronskih veza u odnosu na učenje jezika na tradicionalan način.* Zahvaljujući tome sve više i više riječi se memorira na bolji i trajniji način.* S vremenom ćeš početi tečno pričati i pisati, tako da vjerojatno nećeš ni primijetiti da je trebalo učiti da ih zapamtiš.*

Usvajanje jezika s Pingulingo knjigom

Broj usvojenih riječi

Tjedan 1

Tjedan 2

Tjedan 3

Tjedan 4

Učenje jezika tradicionalnim metodama

Slika 1. Učinkovitost Pingulingo formule u usporedbi s tradicionalnim metodama učenja

Ova knjiga će prisiliti um da bolje i tri puta brže memorira vokabular*

Metoda ultrabrzog učenja jezika svoju učinkovitost duguje posebnom sustavu knjige. To su specijalno osmišljene lekcije za učenje stranog jezika. One uključuju sve što mi je omogućilo da samostalno naučim 23 jezika.* Svaka lekcija uključuje predstavljanje nove riječi, kao i primjer kako ju koristiti u rečenici.

Pogled na svaku lekciju prisiljava mozak da povezuje riječi sa svakim od gore navedenih elemenata. Umjesto samo jedne asocijacije – „način na koji se riječ piše na hrvatskom jeziku i način na koji se piše na stranom jeziku,“ koja se stvara kada učiš popis riječi na tradicionalan način, u procesu učenja s ovim lekcijama mozak stvara čak tri takve asocijacije.*

Naučit ćeš govoriti engleski jezik u tren oka*

Dakle, zamisli da jaka mreža stvorena u tvom mozgu pokriva određenu riječ. To ti omogućuje da brže pamtiš nove riječi. Osim toga, teško je izbrisati takvu mrežu, tako da je prirodni proces zaboravljanja onog što naučiš nekoliko puta sporiji.*

Samo jedan dan sa sustavom posebno osmišljenih lekcija će ti omogućiti da naučiš oko 200 novih riječi.* Njihova redovita uporaba će ti omogućiti da slobodno komuniciraš na engleskom jeziku u samo 30 dana.* Mnogi od mojih učenika mogu govoriti, šaliti se, pa čak i raspravljati na engleskom jeziku nakon samo 2 tjedna učenja.*

Sustav o kojem govorim, s dokazanim 5 puta boljim rezultatima u odnosu na tradicionalne metode podučavanja stranih jezika, je Pingulingo knjiga.* Korištenje Pingulingo knjige za učenje pomoću posebno osmišljenih lekcija:

je jednostavno

Ne moraš mehanički gomilati vokabular ni koristiti specijalizirane udžbenike. Ne trebaš tražiti nikakvu dodatnu podršku za pamćenje i koncentraciju. Jedino što trebaš je koristiti Pingulingo knjigu 30 minuta dnevno i uskoro ćeš početi lako komunicirati na engleskom jeziku.*

poboljšava funkcije mozga na prirodan način*

Posebno osmišljene lekcije ne čine samo učenje jezika lakšim. Njihova uporaba se temelji na prirodnim mehanizmima pamćenja i asocijacija, što povećava koncentraciju i učinkovitost mozga.

daje trenutačne rezultate*

Potreban je samo jedan dan da naučiš do 200 novih riječi i fraza, primijetiš prve znakove napretka i lakše govoriš engleski jezik.* Redovita uporaba Pingulingo knjige će ti pomoći da jako brzo naučiš engleski jezik i bit ćeš u mogućnosti lako komunicirati sa strancima.*

Ovo je možda najučinkovitija metoda učenja stranog jezika ikad razvijena. Testirali su je stručnjaci koji se bave procesima učenja. Također su je testirali deseci mojih učenika iz Hrvatske, uključujući Agatu iz Vira.

„Moj mozak upija nove riječi poput spužve!“

Pet godina sam pokušavala naučiti engleski jezik kako bih poboljšala svoje šanse za pronalaženje boljeg posla. Pokušala sam sve, poput tečajeva popularnih škola stranih jezika, samostalnog učenja uz pomoć knjiga, privatnih satova s nastavnikom. Moji pokušaji su bili bezuspješni! Ništa nije pomoglo dok nisam počela učiti s Pingulingo knjigom i tada sam shvatila da je to upravo ono što mi je trebalo!

Napravila sam ogroman napredak nakon samo tjedan dana korištenja. Sada mogu obavljati kratke razgovore i pisati e-mailove. Osjećam kao da moj mozak upija novi vokabular kao spužva!*

Agata Ružić

Naučila engleski u 4 tjedna*

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

Imaj na umu da ova metoda, baš kao i bilo koja druga metoda, čak i mnogo skuplja, neće imati uspjeha kod svakoga. Neki ljudi ne vode računa o redovitom utvrđivanju znanja pa ova metoda nije namijenjena njima.

Međutim, ja sam toliko zadovoljan s Pingulingo knjigom da ti nudim garanciju:

garancija povrata

Garancija povrata novca

Ako nakon 4 tjedna korištenja knjige ne počneš s lakoćom govoriti engleski jezik ili ako iz bilo kojeg razloga ne postigneš napredak, samo to prijavi našoj korisničkoj podršci. 44 dana od dana kada počneš učiti s našom knjigom možeš prijaviti nezadovoljstvo (od dana kada dobiješ svoj primjerak). Kao odgovor, dobit ćeš svoj novac natrag – brzo i učinkovito.

Koji je najbrži i najjednostavniji način dobivanja primjerka Pingulingo knjige?

Formula knjige omogućuje da pamtiš riječi pet puta bolje i na trajniji način, jer se temelji na jedinstvenoj metodi izgradnje trajnih mreža asocijacija.* Metoda je otkrivena zahvaljujući istraživanjima u području memorijskih procesa. Bilo je potrebno mnogo godina rada da se metoda razvije i zato je vrijednost ove knjige tako visoka.

Želim pružiti što većem broju ljudi priliku da imaju koristi od ove moderne metode učenja jezika. Stoga garantiram da ako naručiš ovu knjigu, dobit ćeš ju sljedeći dan. To nije sve! Ako odlučiš naručiti Pingulingo knjigu odmah, dobit ćeš i 50% popusta.

Uz ovaj popust, cijena primjerka knjige smanjit će se s 599.9 kn na samo 299.95 kn.

To je jako atraktivna posebna ponuda. Samo pogledaj koliko ćeš uštedjeti ako se odlučiš za ovu knjigu umjesto za tradicionalne metode učenja jezika!

Troškovi
Rezultati zajamčeni nakon 4 tjedna učenja*
Uštede
Tradicionalni tečajevi engleskog jezika
Nastava u jezičnoj školi – trošak 30 sati (uključujući najam učionica, nastavnika, pristojbe) – nekoliko tisuća kuna. Set udžbenika najmanje 300-400 kn.
Upoznavanje osnovnih riječi i izraza
0 kn
Pingulingo knjiga
Samo 299.95 kn za svoj primjerak knjige s kojim ćeš moći učiti engleski jezik kad god to poželiš.
Tečno korištenje engleskog jezika*
Od 299.95 kn do 599.9 kn

NAPOMENA: Ovo je jednokratna posebna ponuda koju možeš iskoristiti samo prilikom prvog posjeta stranici. Kasnije će se cijena promijeniti.

NAPOMENA

Slijedi ove upute za naručivanje svog primjerka Pingulingo knjige.

 • 1.Klikni „Započni učenje jezika“ i ispuni obrazac za narudžbu prikazan na sljedećoj stranici
 • 2.Dobit ćeš Pingulingo knjigu neposredno nakon što platiš narudžbu.
 • 3.Počni učiti kad poželiš i ocijeni u kojoj mjeri knjiga ispunjava tvoja očekivanja.
 • 4.Ako te ne zadovolji 100%, dobit ćeš svoj novac natrag – bez dodatnih formalnosti.

Ja sam duboko uvjeren da će svi biti i više nego zadovoljni. Da budem iskren, očekujem da će svi biti oduševljeni. Mislim da ćeš naučiti engleski jezik brže i lakše nego što očekuješ.*

Sretno,

Aaron Stone

Primjerak knjige za učenje engleskog jezika je dostupan samo putem ove stranice.

299.95 kn
599.9 kn

Naruči danas, uštedi 299.95 kn i dobij garanciju zadovoljstva. Promocija istječe danas.

30 minuta dnevno

Mirela L.

<mail@mail.com>

(11 hours ago)

Pored silnih obaveza oko posla i obitelji, dnevno mogu izdvojiti samo 30 minuta. Nakon prvog naleta skepticizma, uspio sam postići sve što je pisalo na stranici. Učio sam 30 minuta dnevno i za mjesec dana propričao engleski. Plus, dobio sam okladu jer nitko nije vjerovao da to mogu.


Mirela L.

© 2023 Microsoft Terms Privacy & cookies Developers English

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

Profesorima stranih jezika se klima tlo pod nogama!

Zahvalna Tereza iz Trogira

< mail@mail.com >

Ja sam za godinu dana potpuno usavršila engleski jezik. Tečno ga govorim. Zanima me što će biti s profesorima stranih jezika koji zarađuju držeći instrukcije kad se pročuje za ovu metodu? Čisto sumnjam da će moći još dugo držati tako visoke cijene satova i tečajeva.


Zahvalna Tereza iz Trogira

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

Uspjeh zagarantiran!

Obitelj Komarica

< mail@mail.com >

Supruga i ja smo htjeli učiniti nešto za sebe i ova knjiga se pokazala odličnom. Naučili smo engleski jer nam je već nekoliko godina želja da odemo na dulji odmor u London. Baš smo uplatili aranžman i želimo se zahvaliti na ovoj izvrsnoj metodi. Omogućili ste nam odmor iz snova jer se nećemo osjećati kao potpuni stranci koji ne znaju naručiti ništa nego samo pokazivati prstom što žele. :)


Obitelj Komarica

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

„Svi će početi govoriti strani jezik“

„Pokušala sam se uvjeriti da netko mojih godina ne bi trebao učiti strani jezik. Tim više jer imam strukovno obrazovanje... Ali kada sam pročitala članak o ovoj knjizi, pomislila sam u sebi: „Što mogu izgubiti učenjem kod kuće? Uostalom, nitko me neće vidjeti.“ To je bila moja najbolja ideja otkad sam u mirovini! S Pingulingom svatko može početi govoriti engleski jezik.“*

Lucija Turković, 66 godina

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

„Svladala sam svoje strahove i tjeskobu“

„Dopustila sam da me drugi uvjere da „nemam dara za strane jezike“. Suprug mi je sugerirao da koristim ovu knjigu i ispostavilo se da nije bio u pitanju nedostatak talenta, već su me moje oklijevanje i strahovi sprječavali u učinkovitom učenju. Zahvaljujući posebno osmišljenim lekcijama sam se uspjela nositi sa svojim strahovima i brigama. Sada sve ide glatko!“*

Dolores Lasić, 42 godina

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

„Uspjeh nakon godina borbe s učenjem engleskog“

„Vjerojatno sam testirala svaku metodu učenja engleskog i nijedna nije bila učinkovita. Kolebala sam se oko nekih riječi i borila se s najjednostavnijim rečenicama. Ali učenje s Pingulingom je potpuno drugačije jer svaki dan napravim korak naprijed! Osjećam da ću nakon 5 godina borbe s engleskim konačno uspjeti.“*

Štefica Šostarić, 35 godina

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

„Učenje nije dosadno“

„Umorilo me rađenje vježbi iz udžbenika i ponavljanje nakon profesora. Ne nedostaje mi školska klupa. Koristim knjigu bilo gdje i bilo kada koliko god ja to želim. Nitko mi ne naređuje, a proces učenja nije dosadan. A to je upravo ono što sam htio!“*

Antonio Sertić, 36 godina

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

„Nakon 20 dana učenja više ne osjećam sram kada govorim“

„Ovo je bio moj treći pokušaj da naučim engleski. Nisam bila sigurna da će knjiga imati učinka na mene, pa sam se ugodno iznenadila. Zapamtila sam vokabular s nevjerojatnom lakoćom i nakon 20 dana učenja se više ne sramim govoriti engleski.“*

Una Ljubičić, 27 godina

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

„Metoda za ljude koji se brinu o svom novcu“

„Ja sam skroman čovjek i prilično štedljiv. Zbrojio sam troškove učenja engleskog na tradicionalan način. Ispostavilo se da je učenje jezika s knjigom poput ove nekoliko puta jeftinije jer sam uštedio na skupim školama i udžbenicima. To je metoda za razumne ljude koji se brinu o svom novcu!“*

Franjo Crnković, 56 godina

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

„To je dječja igra“

„Bila sam malo zabrinuta i pitala sam se hoću li moći ovako učiti, ali nisam se trebala brinuti! Korištenje Pingulingo knjige je vrlo jednostavno, odmah sam uspjela. Ništa me ne čini nervoznom.“*

Katarina Baričević, 64 godine

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

„Kupujem, rezerviram hotele i naručujem hranu u restoranu“

„Prije nego što sam počela koristiti Pingulingo, organiziranje godišnjeg odmora u stranoj zemlji je bio zadatak za mog supruga. Iako sam učila engleski nekoliko godina, uspaničila bih se na samu pomisao da ću morati razgovarati sa strancem i nisam bila u stanju sastaviti normalnu rečenicu. Otkad sam počela učiti uz pomoć ove knjige više ne paničarim, već s lakoćom kupujem, rezerviram hotele i naručujem hranu u restoranu.“*

Marija Medved, 40 godina

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

„Konačno radim nešto za sebe!“

„Za mene je učenje engleskog jezika lijek protiv dosade, ali i više od toga. Tako treniram mozak i zadržavam njegovu punu učinkovitost. A u isto vrijeme podržavam svoje pamćenje i koncentraciju. I konačno radim nešto za sebe!“*

Ivanka Car, 70 godina

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

„Dobio sam bolji posao zahvaljujući svom znanju engleskog jezika“

„Danas čak ni znanje engleskog jezika ne jamči da ćeš dobiti posao. Što više jezika znaš, to bolje! Zato sam odlučio ispolirati svoj engleski. Nemam vremena pohađati nastavu u jezičnoj školi, pa sam odlučio isprobati Pingulingo. I isplatilo se! Zahvaljujući svom znanju engleskog sam dobio bolji posao. Postao sam menadžer u lancu engleskih supermarketa.“*

Goran Tokić, 26 godina

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

Komentari
 • Ankica Budimir

  Čitam komentare neke gore gospođe koja kaže da se sramila pričati na stranom jeziku. I meni se to isto događalo prije pingulingo knjige!

 • Mihovil Ljubić

  Mislim da sve nas koči ta nesigurnost. Ja nekad kao da mucam na stranom :D

 • Tamara Grgurić

  Naučila sam engleski! Imam u planu još neke jezike, al mislim da se ovako super metoda učenja drugih jezika neće još zadugo naći u ponudi.

 • Milica Mica Erceg

  Ja odlično govorim i čitam, al još mi se dešava da nešto pogrešno napišem. Mislim, engleski je u pitanju pa nije ni čudo kad imaju gomilu y w oo

 • Petrić Violeta

  @ Milica Mica Erceg you will soon :D

 • Josip Antunović

  Ja „samo“ znam natucati engleski. Naručit ću ovu knjigu da u CV mogu staviti da ga odlično poznajem. Neki egzotičan jezik bi također pomogao ;)

 • Helena Pejić

  Doslo mi je da naucim engleski pa da onda drzim satove ljudiama haha da maksimalno iskoristim ovo :))))

 • Nataša Martić

  Eto koliko je dobra ta Pingulingo. Nisi ni počela učiti a već razvijaš posao xexexex

 • Sanja Štimac

  Možda sam ja malo „sporija“ al propričala sam engleski tek za 5 tjedana. Al baš tečno sa dpričam.

 • Vesna Jozić

  Ljudi sve i da za par mjeseci propričate to je opet odličan uspjeh jer vam to negarantira ni jedna škola jezika. Tj garantira al nikad nenaučite

 • Irineja Ilić

  Ja sam već nakon 3 tjedna bez iakkvih blokada slagala rečenice na engleskom. Prezadovoljna sam.

Pingulingo knjiga je zanimljiv i jednostavan način učenja stranog jezika. Garantira uspjeh svim dobnim skupinama i učenje i do 200 novih riječi dnevno.* S ovom metodom učenja možeš u samo 4 tjedna savladati osnove engleskog jezika.*

1.

Imaš poteškoća s učenjem engleskog jezika? Želiš popraviti ocjenu, dobiti bolji posao ili jednostavno se snalaziti na godišnjim odmorima? Postoji jedno rješenje za sve ljude koji žele savladati ovaj jezik – Pingulingo knjiga.

2.

Pingulingo knjiga će ti na zanimljiv način omogućiti da pamtiš i do 200 stranih riječi dnevno.* Ne zahtijeva kupovinu dodatnih udžbenika, plaćanje privatnih satova ili odlazak na višemjesečne tečajeve.

3.

Sve što trebaš je izdvojiti 30 minuta dnevno. Naučit ćeš nove riječi i značenje njihovog pojma. Ova metoda učenja će ti poboljšati pamćenje i ubrzati ga do 5 puta.*

4.

Ova metoda učenja ti garantira savladavanje engleskog jezika u samo 4 tjedna!* Nakon toga ćeš koristiti ovaj jezik bez problema i blokada.* Opušteno ćeš se moći upustiti u konverzaciju s bilo kojim strancem te voditi pisanu korespondenciju.*

Više od 4.000 zadovoljnih kupaca u Hrvatskoj u prošloj godini!

Provjeri možeš li i ti naučiti engleski jezik uz pomoć Pingulingo knjige:

Koliko stranih jezika znaš?

Specijalna promocija - 599.9 kn - 299.95 kn - Aktiviraj KUPON

FAQ – Najčešće postavljana pitanja:

Kako se koristi Pingulingo?

Pingulingo je knjiga u kojoj su lekcije osmišljene na poseban način. Te lekcije potiču mozak na brži rad jer stimuliraju obje polutke mozga. Rade na savršenom principu – prvo vidiš riječ, pa tek onda dobiješ i objašnjenje što ta riječ znači. Ovaj način učenja se pokazao najučinkovitijim do sada. Lekcije su organizirane po odjeljcima i na taj način ćeš učiti vokabular na temelju sličnosti. Sve što trebaš učiniti je izdvojiti 30 minuta dnevno za učenje. Naruči Pingulingo knjigu danas i za samo 4 tjedna nauči engleski jezik!*

Kako mogu početi učiti?

Da počneš s učenjem, dovoljan je samo jedan klik na gumb za narudžbu knjige. Čim dobiješ svoj primjerak, možeš početi s učenjem. Savladaj engleski jezik u samo mjesec dana uz pomoć Pingulingo knjige!*

Kada se mogu primijetiti prvi rezultati korištenja Pingulingo knjige?

Pingulingo knjiga je najlakši i najzanimljiviji način učenja engleskog jezika. Već prvi dan ćeš uspješno naučiti do 200 novih stranih riječi. Nakon nekoliko dana ćeš se moći sporazumijevati na osnovnoj razini. Nakon 2 tjedna ćeš moći govoriti, šaliti se, pa čak i raspravljati na stranom jeziku.* Za 30 dana ćeš moći slobodno, bez blokada i srama, komunicirati na engleskom jeziku.* Ne gubi vrijeme na višemjesečne tečajeve i privatne satove nego naruči Pingulingo knjigu i za 4 tjedna pričaj engleski jezik!*

Što mogu učiniti ako imam neki problem s knjigom?

Ako imaš bilo kakvih problema ili nejasnoća koristeći Pingulingo knjigu, slobodno se obrati našoj korisničkoj službi. Iskoristi priliku da naučiš engleski jezik – naruči Pingulingo odmah!*

Zašto je Pingulingo knjiga tako učinkovita?

Pingulingo knjiga je iznimno učinkovite jer djeluju u 3 faze: uklanja nedostatak volje za učenjem, stimulira aktivnost mozga da bude 5 puta aktivniji i automatski ubrzava savladavanje stranog jezika.* Zbog ovih karakteristika je idealne za ljude kojima nedostaje motivacija ili sporije pamte. Također, knjiga radi na stvaranju mreže asocijacija koja smanjuje mogućnost zaboravljanja stečenog znanja. Točnije, aktiviranjem moždanih stanica se utječe na poboljšanje pamćenja i sporije zaboravljanje naučenog. Zahvaljujući ovom sustavu Pingulingo knjige možeš u samo 30 dana ovladati engleskim jezikom!*

Je li Pingulingo knjiga jednostavna za uporabu?

Da, Pingulingo knjiga je i više nego jednostavna i mogu ju koristiti svi. Ona je ujedno koristan i zanimljiv način da brže i lakše naučiš engleski jezik. Mnogo brže daje rezultate nego učenje stranih jezika uz pomoć drugih metoda. Zato naruči Pingulingo knjigu odmah!

Tko mi garantira da ću i ja naučiti engleski jezik s Pingulingo knjigom?

Svaki kupac dobiva specijalnu 44-dnevnu garanciju na koju se može pozvati u slučaju nezadovoljstva. Ako tijekom garantnog perioda ne savladaš osnove engleskog jezika, vratit ćemo ti cjelokupan uplaćeni iznos. Bez ikakvih pitanja novac će biti vraćen na tvoj bankovni račun. Baš zbog toga što nemaš što izgubiti, savjetujemo ti da još danas naručiš Pingulingo knjigu i ostvariš dodatni popust!

Specijalna garancija: Ako unutar 44 dana ne savladaš osnove engleskog jezika uz pomoć Pingulingo knjige, vratit ćemo ti čitav iznos kupovine na tvoj bankovni račun. Bez pitanja i uvjeta!

P.S. Zapamti da samo Pingulingo knjiga omogućuje usvajanje i do 200 novih engleskih riječi dnevno.* Koristi ovu sjajnu metodu u kombinaciji s video lekcijama, koje dobivaš potpuno BESPLATNO uz narudžbu knjige, i za samo 30 dana nauči engleski jezik.*

P.P.S. Zbog nevjerojatne učinkovitosti Pingulingo knjige, potražnja za njom je ogromna. Zato ti savjetujemo da ju naručiš odmah i iskoristiš akcijsku cijenu. Već od sutra će se ova fantastična knjiga prodavati po punoj cijeni. 99% naših kupaca je uspjelo naučiti engleski jezik i riješiti se blokada prilikom konverzacije. Zbog toga je jako važno da si osiguraš svoj primjerak knjige još danas kako bi već od sutra počeo proces učenja engleskog jezika. S obzirom na to da Pingulingo knjiga daje brze rezultate, savjetujemo ti da ju odmah naručiš i za 30 dana savladaš engleski jezik!*Šaljemo narudžbu, molimo pričekaj!
Kamo da pošaljemo
tvoju narudžbu?
P.S.: Garantiramo dostavu već sljedećeg radnog dana.
1 x - 599.9 -50% 299.95 kn + poštarina
1 x - 591.94 -50% 295.97 kn + poštarina
2 -> 595.92 -33% 447.00 kn + poštarina

Slanjem narudžbe prihvaćam plaćanje.

Naruči putem vibera!

Klikni za besplatan broj 095 830 1540
Plaćanje pouzećem
Primjerci koji se mogu dobiti po sniženoj cijeni:
11
Posljednja prodaja
obavljena dana:
100 % sigurna kupovina
Klikni ovdje da naučiš engleski jezik u samo 30 dana s Pingulingo knjigom!
*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.
Net Sales Ltd, ul.Arh Georgi Nenov 25 gr.Sofia, zh.k. Liulin, Bulgaria, e-mail: lara.peric@netsales.club. Proizvod: Pingulingo
x

Niste sigurni da je Pingulingo pravi proizvod za Vas?

Šaljemo podatke,
molimo pričekajte!!
Hvala na Vašem upitu.
Naš stručni savjetnik će Vas pozvati u periodu koji ste izabrali.


Zatvori prozor

Razgovarajte s našim stručnim savjetnikom. Besplatno će Vas pozvati i odgovoriti na sva Vaša pitanja vezana za Pingulingo.